asiok Postów: 1128 |
1.05.2014 08:16
Cześć wszystkim !
wczoraj po wrzuceniu jednego zdjęcia ( a wcześniej długiego oczekiwania ) mój komputer zaczął ' wyć '...
chciałam wrzucić drugie zdjęcie ale ' wył ' coraz bardziej... wobec czego zamknęłam ogrodniczkę ... a komputer sam się wyłączył... drugi raz próbowałam go włączyć i nic z tego...znowu się wyłączył...
istnieje jakiś problem na tym portalu.... czego nie chce zdradzić Moderator...
no bo niby czemu... nie zareagował na nasze prośby ?
na innych portalach jest wszystko bez zarzutu...
sądzę < skonsultuję to w swoim czasie z informatykiem >, że Ogrodniczka jest przeciążona reklamami albo czymś innym...
boję się kliknąć na swoją galerię...
|
|
 elakowal49 Postów: 579 |
1.05.2014 08:31
Mój nie wyje ale nie mogę wstawiać komentarzy bo po napisaniu komentarza jest napis "strona niedostępna"
Zdjęcia też nie zawsze się zapisują.Jednym słowem "ogrodniczka" na psy schodzi i trzeba będzie szukać nowego portalu. Nikt się nie przejmuje naszymi wpisami
|
|
 bednarekzk@arcor.de Postów: 539 |
1.05.2014 18:39
Ja dzisiaj wstawilam 4 zdjecia normalnie az sie zdziwilam a nastepne jak chcialam wstawic to mam to samo "strona niedostepna" dlaczego nikt z zarzadu nie interweniuje nie mam zielonego pojecia, bo to trwa juz dosyc dlugo!! Za to reklamy funkcjonuje super i to denerwuje! dziewczynki moze zalozymy swoj portal??? I bedziemy mieli ich w czterech literach???????
|
|
 Lawinia Postów: 326 |
1.05.2014 19:56
Zaraz zwołamy Radę Starszych i wiejemy stąd! A Ogrodniczkę tworzą ogrodniczki a nie reklamy!!
|
|
 terry Postów: 604 |
19.05.2014 21:20
ja już zwiałam....to nie na moje nerwy
|
|
 jagoda.z.g Postów: 719 |
20.05.2014 07:15
wyczytałam kiedyś,że Moderator nie będzie reagował na wpisy tu na forum-czy ktoś pisał kiedyś do Moderatora na meila?
|
|
20.05.2014 17:04
jasne... a może do Moderatora sługusów z wachlarzami posłać... na dodatek z wielkim glejtem ... ?????
to wtedy raczy nam łaskawie odpowiedzieć...
koszmar jakiś....
|
|
 basiajar Postów: 47 |
20.05.2014 17:40
Jagódko, pisałam do moderatora na jego pocztę, bardzo miło odpowiedział i uważam, że jeśli ktoś ma problemy ze wstawianiem zdjęć, powinien się z nim skontaktować bezpośrednio na jego pocztę. Ja problemów nie mam, jeśli muli mój komp, to znaczy, że ściąga aktualizacje, wtedy go wyłączam, poczekam aż wszystko zainstaluje i na nowo chodzi bezproblemowo
|
|
20.05.2014 18:06
... a ja nadal nie rozumiem dlaczego trzeba pisać prywatne maile... skoro sprawa dotyczy paru osób... !
tym bardziej, że ... wina leży po stronie portalu a nie prywatnych komputerów...
jedna już Ogrodniczka ... co widać odeszła... i to , która najdłużej była zalogowana na portalu ...
naprawdę przykre to jest !
i nadal żadnej reakcji !
|
|
 filipek Postów: 452 |
20.05.2014 18:39
Nie wiem jak to jest , ale ja nie mam problemów z ogrodniczką
|
|