danusia2458 Postów: 198 |
2.06.2014 10:38
Ania przestań to że się zaprzesz i odejdziesz uderzy w Nas a nie w moderatora
|
|
 wieslana@gmail.com Postów: 25 |
2.06.2014 23:18
Problemy są, można unowocześnić ogrodniczkę. Inne portale to potrafią. Szczególnie denerwuje mnie zmniejszanie zdjęć. Nigdzie tego nie ma. Ostatnio nie mogę się zalogować, muszę próbować kilka razy.
|
|
 filipek Postów: 452 |
3.06.2014 10:38
wielka szkoda Aniu
|
|
 Lawinia Postów: 326 |
4.06.2014 12:33
Hej! Skąd wiecie że AniaN chce odejść i usunąć galerię? Ja nie załapałam sie na informację..
Wstawiam zdjęcie bez opisu i potem wchodzę i uzupełniam. Wtedy nie traci sie czasu na czekanie.
|
|
 sabina Postów: 261 |
4.06.2014 13:08
Nie ma już wpisu Ani, czyli jej decyzja została niestety wykonana..
|
|
 asiok Postów: 1128 |
4.06.2014 13:26
aha... Ani... już nie ma !
ani wpisów ani galerii
|
|
 bednarekzk@arcor.de Postów: 539 |
5.06.2014 14:28
Moze sie jednak zastanowi i nowa galerie zalozy? jak widac na ilosci osob im nie zalezy, galerie szybko likwiduja a pomoc nam zeby bylo wszystko ok nie dociera do nich
|
|
 wieslana@gmail.com Postów: 25 |
5.06.2014 23:06
Witam, szkoda by mi było z tej galerii odchodzić. Zwiedziłam inne i stwierdzam,że z Wami jest najlepiej. Domowo bez kłótni i tak w ogóle przyjemnie. Na innych galeriach tego nie ma. A może same coś założymy?
|
|
 Moni-ka Postów: 53 |
10.06.2014 14:32
Aniu, daj znać gdzie można Cię znaleźć. Najważniejsi są ludzie, nie miejsce. Buziaki.
|
|
 asiok Postów: 1128 |
22.06.2014 18:28
To jest dowód... że mój komputer ... jednak nie fiksuje a raczej portal...
wklejam to... co skopiowałam przed chwilą...
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/ogrodniczka.pl/include/sql.php on line 145
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/ogrodniczka.pl/include/sql.php on line 145
Witaj na Ogrodniczka.pl!
To miejsce dla tych, którzy kochają rośliny, czyli właśnie dla Ciebie.
Mamy już zdjęć i komentarzy!!!
Założysz galerię swojego ogrodu, wymienisz się swoimi doświadczeniami oraz porozmawiasz na wszelkie tematy związane z Twoim ogrodem, działką i roślinami domowymi.
Znajdziesz tutaj ich obszerny katalog zawierający szczegółowe informacje na temat ich uprawy i pielęgnacji.
Najnowsze zdjęcia:
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/mniammniam.pl/include/ez_sql.php on line 146
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/mniammniam.pl/include/ez_sql.php:146) in /home/www/ogrodniczka.pl/include/funkcje.php on line 15
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/mniammniam.pl/include/ez_sql.php on line 146
Ale się dzieje!
Warning: mysql_affected_rows() [function.mysql-affected-rows]: A link to the server could not be established in /home/www/mniammniam.pl/include/ez_sql.php on line 157
|
|