elakowal49 Postów: 579 |
18.08.2016 10:14
Czy nasze spotkanie jest aktualne bo wiecej wpisów nie widze i jeżeli tak to czy mamy coś przywozić dodatkowo czy nie?
|
|
garden2000 Postów: 231 |
18.08.2016 20:22
Eluniu. Aktualne. Ja mam w planie upiec biszkopt orzechowy . Same orzechy na slodko, do kawki wsam raz bedzie. Moze teraz dziewczyny uaktywnia sie i troszke sie pokaza na Forum. Czekamy dziewczynki i chlopcy odezwijcie sie. Juz najwyzszy czas....
|
|
danusia2458 Postów: 198 |
18.08.2016 21:04
Jestem i ja postaram się przywieźć jakąś swojską kiełbaskę,oscypki i jak zwykle rydze
|
|
Brydzia Postów: 366 |
18.08.2016 23:41
Ja też myślałam,że chyba nici z wyjazdu bo cisza jak makiem zasiał.Cos przywiozę tylko muszę pomyśleć co .Może ciasto???? i kawę
|
|
danusia2458 Postów: 198 |
19.08.2016 08:53
Brydzia tylko nie taką ilość jak ostatnio bo chyba Nas będzie mała grupa.
|
|
Brydzia Postów: 366 |
19.08.2016 19:18
A ja ostatnio ciasta miałam....?? To może coś innego wymyślę.
|
|
Krystyna Postów: 601 |
19.08.2016 21:42
Zbliża się termin naszego spotkania, niestety nie mogę skontaktować się ze Stanisławem, nie odbiera telefonu.
Skontaktowałam się z właścicielem Pensjonatu, wszystko jest aktualne, tzn. pokoje 2 i 3 osobowe, wyżywienie - śniadanie + obiadokolacja, wszystko w cenie łącznej 75 zł za dobę.
Są dwie opcje na taka kolację biesiadną, mogą oni przygotować, musielibyśmy tylko powiedzieć chcemy, lub udostępnią na Bacówkę i sami będziemy się rządzić. Myślę, że druga opcja będzie lepsza, możemy zrobić kiełbaski, itd. tak jak wcześniej robiliśmy.
Zaznaczam, że jest nas tym razem mało, tylko 15 osób.
Ja mogę kupić kiełbasę na ognisko/grilla, musztardę, ketchup, może coś słodkiego.
Więc zaczynamy! Kto, co i ile
|
|
elakowal49 Postów: 579 |
19.08.2016 22:04
Ja pomyślę co......
|
|
garden2000 Postów: 231 |
19.08.2016 22:05
Witam . Ja tez jestem za druga opcja. Ja upieke jak pisalam biszkopt orzechowy cos slodkiego na ząb.
|
|
danusia2458 Postów: 198 |
20.08.2016 17:06
Wezmę ze sobą jeszcze tacki papierowe bo mam duży zapas
|
|