Krystyna Postów: 228 |
21.01.2012 22:39
Zaglądam od czasu do czasu. To prawda, ostatnio Ogrodniczka bardzo muli ... Podoba mi sie pomysł Asi dotyczący wyszukiwania użytkownika po Nazwie. Co do ilości kont, ja mam jedno
|
|
 Markos Postów: 189 |
22.01.2012 09:28
Witam w niedzielny poranek
W tym roku główne prace zostaną położone na optymalizacje silnika Ogrodniczki. Aby mulenia nie było za dużo Są to prace najmniej widoczne ale najbardziej istotne dla działania serwisu. Powiększają się galerie, powiększa się liczba komentarzy i coraz więcej osób zagląda na Ogrodniczkę. W związku z tym utrzymanie płynności funkcjonowania serwisu jest priorytetowe.
|
| Trwają zmiany, duże zmiany :) |
|
 graza23 Postów: 41 |
22.01.2012 09:50
Witaj Markosie w niedzielny poranek(?)
Jestem na Ogrodniczce od niedawna i bardzo ją lubię. Jest jedynym w swoim rodzaju portalem!!! Zarówno dotyczy to różnego rodzaju porad ogrodniczych jak i tego, że poczułam się jak w rodzinie. Pozdrawiam i dziękuję!!
|
|
 aniaN Postów: 720 |
22.01.2012 10:23
Ja również, tak jak Iwonka prosiłabym o usunięcie niektórych wątków. Nie wiem co na to Ogrodniczki i Ogrodnicy, ale mnie bardzo już denerwuje zasypywanie mojej poczty prośbami o roślinki i to osób nie związanych z Ogrodniczką. Zastanawiałam się o co tu chodzi, wpisałam w google "oddam rośliny"... no i co wyskakuje? nasz wątek, więc inni myślą, że odajemy rośliny wszystkim i to normalne prosić obcą osobę o sadzonki!!! Tym bardziej, że są tam podane nasze adresy maillowe
Teraz mamy wiadomości pw., zresztą wymiana roślinkami jest spontaniczna, więc uważam że te wątki "oddam", "przyjmę" są niepotrzebne. Co Wy na to?
Druga sprawa - moja galeria rozrosła się już do niebotycznych rozmiarów, chętnie usunęłabym większość starych zdjęć, ale zanim "dojadę" do zdjęcia i usunę pojedynczo to krew mnie zalewa...tym bardziej przy muleniu się, a jest to bardzo częste zjawisko! Czy można jakoś zaznaczyć zdjęcia i usunąć całymi grupami?
|
|
 piegus1 Postów: 850 |
22.01.2012 10:45
Z tego co napisał wyżej Markos,że raczej nie ma co liczyć również na to,aby w ramach własnej galerii była mozliwość utworzenia przynajmniej jednego dowolnego działu nie kwiatowego
Odnośnie ilości powtarzających się wątków to też jest po części i nasza wina nie każdemu się chce szukać..łatwiej jest po prostu założyć nowy..myślę,że tutaj przydałaby się większa ingerencja moda.....czasem jest dobrze poczuć bat na głową
Markosie czy w tym roku spotkasz się z nami w Sulejowie ? zapraszamy serdecznie
|
|
 terry Postów: 486 |
22.01.2012 14:38
Ja,podobnie jak Ania,usunełabym wiele zdjęć,ale ponieważ jest ich wiele,to nie mam cierpliwości;strasznie długo to trwa
|
|
 elakowal49 Postów: 297 |
23.01.2012 09:44
A może pousuwać najpierw galerie fikcyjne bo jest ich masa i one najbardziej zamulają.Reszta mi pasuje.
|
|
 Markos Postów: 189 |
23.01.2012 19:11
Dziekuje za uwagi i zaproszenie.
W Sulejowie będę mentalnie a fizycznie nie dam rady się wybrać. CO do postów z adresami postaram się w wolnej chwili wyczyścić wątek z adresów. Co do wolniejszej pracy serwisu ilość galerii nie ma takiego znaczenia. Na razie nie martwcie się na zapas Staramy się aby serwis śmigał jak mała wyścigówka
|
| Trwają zmiany, duże zmiany :) |
|
 Krystyna Postów: 228 |
28.01.2012 16:34
Na wszystkie pytania mnie nurtujące, dostałam już odpowiedź Szkoda, że do Sulejowa nie zaglądniesz, tam nie tylko Ogrodniczki będą, kilku "Ogrodników" też będzie Pozdrawiam serdecznie
|
|
 Dorotak72 Postów: 106 |
1.03.2012 10:37
Wiem, że rok dopiero się rozpoczął, minęło niewiele czasu, ale... No właśnie, strasznie wolno chodzi Ogrodniczka, mnie się wydaje, że nawet wolniej niż w ubiegłym roku... Czasem naprawdę nie ma cierpliwości, żeby czekać aż dana strona się otworzy... Można by jakoś przyspieszyć to odmulanie... Bardzo proszę...
|
|