Login:
Hasło:
lub załóż konto

Ogrodnicy
  Ostatnio zarejestrowani
  Najaktywniejsi
  Wszyscy

Galerie
  Ostatnio założone
  Największe
  Nowe zdjęcia
  Nowe komentarze

Katalog roślin
  Krzewy i drzewa iglaste
  Drzewa liściaste ozdobne
  Drzewa liściaste owocowe
  Krzewy liściaste ozdobne
  Krzewy liściaste owocowe
  Pnącza
  Byliny
  Rośliny dwuletnie
  Rośliny jednoroczne
  Rośliny wrzosowate
  Rośliny cebulowe i bulwiaste
  Rośliny skalne
  Turzyce i trawy ozdobne
  Rośliny wodne
  Róże
  Zioła
  Rośliny w domu

Uprawa i pielęgnacja roślin
  Co w trawie piszczy
  Architektura ogrodowa

Polecamy te strony:
Przepisy kulinarne
Sklep z artykułami spożywczymi i agd aledobre.pl
Porady prawne
prawomocne.pl
Szkolenia BHP
Przepisy kulinarne
Forum

Forum —› Ogrodniczka.pl - cała ona! —› Witam
   O forum    |    Zasady

1 2 3 ... 7 następne »

anula7777S
  6.02.2010 08:02

Długo szukałam jakiej miłej strony dla ogrodników amatorów. Chwilowo trudno mi się odnaleźć na Waszej stronie ale za chwilę przysłowiową i ja bedę jakoś się tu poruszała. Pozdrawiam Wszystkich forowiczów i już mam pierwsze pytanie : kiedy podciąc kiwi - ostrolistna, ma już kilka lat i nie była cięta , w ubiegłum roku miała zz7 owoców. Anna

staweg
  6.02.2010 08:22

Cięcie pędów wykonujemy latem lub pod koniec zimy, w lutym albo na początku marca. Nie wolno ciąć aktinidii wiosną, gdy ruszy wegetacja. Bardzo intensywnie wtedy "płacze", tracąc zapasy pokarmów, co pogarsza jej kondycję.
staweg

Lawinia
  6.02.2010 18:44

Witam nową ogrodniczkę!!!
Aniu, zapamietaj ,że to Forum uzależnia...powinnam sprzatac , prasować....a co robię? Oglądam fotki moich koleżanek!!

elka49
  6.02.2010 19:01

Witaj Aniu, a uzależnia jak diadbli, ale jest miło fajnie że nas znalazłaś tu jest naprawdę miło, pozdrawiam

brygida
  6.02.2010 19:46

Witam nową koleżanke , napisz cos o sobie , gdzie mieszkasz , - w jakiej miejscowosci-poplotkuj troche o sobie, jaki duzy masz ogród, pokaz go nam.. jestem Brygida -"brygida"
siwa

miecia
  6.02.2010 20:48

Serdecznie witam nową ogrodniczkę.

aniaN
  6.02.2010 20:51

Witaj imienniczko - wspaniale trafiłaś! Baw się dobrze i uważaj na przypalone obiady

jolanta
  6.02.2010 23:32

Witam Aniu na Naszym forum;-]]Pozdrawiam Ciebie i Wszystkie Panie;-]]Czesc Dziewczynki;-]]]Dobrej zabawy.

danutaceglinska
  7.02.2010 03:43

Witaj Aniu będzie Ci tu bardzo dobrze. Nawet jak się nic nie napisze to miło jest popodlądać i naładować "akumulatory"ciepłem i serdecznością ,które tu panują.Ale to uzależnia !!! i zagląda się codziennie - mój mąż mówi że to jak nałóg,ale cóż nie piję...... nie palę...... to podglądam .Pozdrawiam
danka12

danutaceglinska
  7.02.2010 03:49

przepraszam ...zżarłam "g",miało być "popodglądać" - poprawiam sama bo Sławek i Jan zauważą.
danka12

1 2 3 ... 7 następne »

Tylko zalogowane osoby mogą zamieszczać nowe posty.

STRONA GŁÓWNA    |    GALERIE    |    OGRODNICY    |    FORUM    |    KATALOG ROŚLIN    |    PIELĘGNACJA OGRODU    |    KONTAKT