Login:
Hasło:
lub załóż konto

Ogrodnicy
  Ostatnio zarejestrowani
  Najaktywniejsi
  Wszyscy

Galerie
  Ostatnio założone
  Największe
  Nowe zdjęcia
  Nowe komentarze

Katalog roślin
  Krzewy i drzewa iglaste
  Drzewa liściaste ozdobne
  Drzewa liściaste owocowe
  Krzewy liściaste ozdobne
  Krzewy liściaste owocowe
  Pnącza
  Byliny
  Rośliny dwuletnie
  Rośliny jednoroczne
  Rośliny wrzosowate
  Rośliny cebulowe i bulwiaste
  Rośliny skalne
  Turzyce i trawy ozdobne
  Rośliny wodne
  Róże
  Zioła
  Rośliny w domu

Uprawa i pielęgnacja roślin
  Co w trawie piszczy
  Architektura ogrodowa

Polecamy te strony:
Przepisy kulinarne
Sklep z artykułami spożywczymi i agd aledobre.pl
Porady prawne
prawomocne.pl
Szkolenia BHP
Przepisy kulinarne
Forum

Forum —› Ogrodniczka.pl - cała ona! —› Po co Katalog roślin?
   O forum    |    Zasady

« poprzednie 1 2

kamelia
  9.02.2010 09:29

Ja również korzystam z informacji zawartych w katalogu, cieszę się, że będzie poszerzony i uzupełniony zdjęciami, szczególnie w przypadku róż bardzo mi ich brakowało. Komentarze ogrodników również dostarczają cennych informacji. Zdjęcia z mojej galerii oczywiście mogą być wykorzystanie o ile na coś się przydadzą.

piegus1
  9.02.2010 16:23

Też zaglądam ale brakuje trochę informacji o trawach ozdobnych.Jeśli można byloby poszerzyć,byłoby fajnie.Moje zdjecia jeśli będą przydatne również można wykorzystac...

halusia5
  11.02.2010 22:58

Też jestem "za a nawet przeciw" aby był Katalog. Jeśli z moich fotek coś się przyda to bardzo proszę

sława66
  14.02.2010 16:58

Jestem za.Oczywiście zdaję sobie sprawę,że to dodatkowa praca. Często korzystam z katalogu roślin i cennych wskazówek, gdyż mam małe doświadczenie w tej dziedzinie.Służę zdjęciami, jeżeli tylko będą przydatne i serdecznie pozdrawiam.
Czy czujecie może oznaki wiosny?

elizas
  14.02.2010 21:24

Katalog to świetna sprawa.Choć do tej pory nie korzystałam z katalogu,ale jestem za.Pozdrawiam i czekam na nowości ze zdjęciami

zosiacza
  13.03.2010 17:58

jestem za katalogiem - w przyszłości służe zdjęciami - obecnie chyba niewiela tam mam

Agniecha
  25.03.2010 17:50

Witam wszystkich. Chciałam napisac ze ten katalog to jest super sprawa. Ja korzystałam z niego blisko dwa lata zanim zdecydowałam sie zapisac do grona "Ogrodniczki". Wczesniej nie odrozniałam roslin a dzieki katalogowi wiem co jest co i jak to pielegnowac. Dziekuje załozycielom za ciezka prace. Katalog powinien sie rozszerzac o nowe roslinki. A jezeli chodzi o fotki to z moich mozna korzystac o ile sie nadaja. Pozdrawiam.

« poprzednie 1 2

Tylko zalogowane osoby mogą zamieszczać nowe posty.

STRONA GŁÓWNA    |    GALERIE    |    OGRODNICY    |    FORUM    |    KATALOG ROŚLIN    |    PIELĘGNACJA OGRODU    |    KONTAKT