| |
|
|
|
Forum
 jolanta Postów: 106 |
16.02.2010 14:26
Witam serdecznie kupilam kilka tygodni temu azalie japonsa małe krzaczki,wszystko bylo ok.zaczeła rozkwitać,a teraz opadaja liscie i wiedna kwiaty nie wiem co jest nie tak????Ma wilgotno,ciagle to samo miejsce na parapecie.Nie wiem co jest grane???Może przesadzić albo nawozić???Poradzcei cos drogie Panie i Panowie.Dziekuje i pozdrawiam.
|
|
 puchatek Postów: 67 |
17.02.2010 16:39
U mnie też nigdy nie chcą rosnąć i rozkwitać te kupione w zimie.Pewnie im ciepła atmosfera w domu nie odpowiada.Spróbuj postawić w chłodnym pomieszczeniu to może wytrzyma do wiosny , a później wystaw do ogrodu.
|
|
 Dorotak72 Postów: 84 |
17.02.2010 16:54
Witaj Jolu, mam jeden krzaczek azalki, w tym roku jeszcze nie kwitła, na razie ma pączki,nie wiem czy zakwitnie. Mam ją 4 lata,nie rośnie rewelacyjnie ale szkoda mi jej bo do tej pory kwitła co roku. Zasilam ją nawozem do różaneczników a latem wynoszę do ogrodu i często podlewam.Wrzucę fotkę do mojej galerii, ale... no właśnie sama zobacz...
|
|
 jolanta Postów: 106 |
17.02.2010 22:36
Dzieki bardzo za rade zobacze co z niej bedzie,w weekend je przesadze i zasile.Mam nadzieje,ze nie opadnie do konca.Spokojnej nocki.
|
|
Tylko zalogowane osoby mogą zamieszczać nowe posty.
|