Login:
Hasło:
lub załóż konto

Ogrodnicy
  Ostatnio zarejestrowani
  Najaktywniejsi
  Wszyscy

Galerie
  Ostatnio założone
  Największe
  Nowe zdjęcia
  Nowe komentarze

Katalog roślin
  Krzewy i drzewa iglaste
  Drzewa liściaste ozdobne
  Drzewa liściaste owocowe
  Krzewy liściaste ozdobne
  Krzewy liściaste owocowe
  Pnącza
  Byliny
  Rośliny dwuletnie
  Rośliny jednoroczne
  Rośliny wrzosowate
  Rośliny cebulowe i bulwiaste
  Rośliny skalne
  Turzyce i trawy ozdobne
  Rośliny wodne
  Róże
  Zioła
  Rośliny w domu

Uprawa i pielęgnacja roślin
  Co w trawie piszczy
  Architektura ogrodowa

Polecamy te strony:
Przepisy kulinarne
Sklep z artykułami spożywczymi i agd aledobre.pl
Porady prawne
prawomocne.pl
Szkolenia BHP
Przepisy kulinarne
Forum

Forum —› Ogłoszenia Ogrodniczek i Ogrodników - poszukuję, kupię, zamienię, oddam... —› potrzebne roslinki
   O forum    |    Zasady

« poprzednie 1 ... 3 4 5 6 następne »

b.kubarek
  16.04.2010 10:34

Witaj Lucynko...jak poczekasz do jesieni napewno będę miała odrosty milinu,rozdałam wszystkie jakie miałam.Odrosty były nawet na trawniku ,takie ma mocne i długie korzenie...Tylko przypomnij...

aniaN
  16.04.2010 17:31

Przypomnijcie mi co komu obiecałam zacznę po troszeczku (by budżet wytrzymał :biglol wysyłać i zgubiłam listy
Mam tylko zapotrzebowanie od Ani

elka49
  16.04.2010 19:56

Witajcie witajcie, pozdrawiam was ciepło wcale o was nie zapomniałam, poszukuję brunery, datury,mam też co nieco do oddania e-mail elka49@wp.pl

Agulindula
  18.04.2010 05:13

Witam wszystkich bardzo serdecznie Szczególnie dziękuję Tobie Małgoś, bo dzięki Tobie tu trafiłam
Jeśli komuś coś rozrosło się w nadmiarze - bardzo chętnie przyjmę, mogę się odwdzięczyć "marcinkami" we wszystkich kolorach, bo jedynie one przetrzymują ataki mojej suni . Wszystkiego dobrego!!! I DARZ GRUNT - jak mawiają ogrodnicy.

lutka22
  23.01.2012 18:34

wpisuję się w temat "potrzebne roślinki" ale bez nich też się da żyć, więc napiszę
Chciałabym cebule???? kłącza???? apagantu. Czy ktoś ma i mógłby mi sprawić wielką radość?????

lutka22
  23.01.2012 18:34

nie!!!! to ma być agapant..... znowu ta literówka, hihihi

garden2000
  23.01.2012 19:00

Lucynko!! agapantu nie mam ale mam Paciorecznik- jak byś chciała???
Gerbera

krystynakubska
  23.01.2012 20:53

Lucynko nie pomogę ,ale jeśli ktoś ma w nadmiarze cebuli Mieczyków to bardzo chętnie piszę sie w kolejce, napewno sie odwdziecze )))

staweg
  24.01.2012 16:57

Też nie mam agapantów, ale kiedyś kupowałem dla znajomej w "Świecie cebul", zajrzyj:
https://swiatcebul.iai-shop.com/pol_m_WIOSNA_AG...
staweg

Magnolia118
  29.01.2012 09:30

Lucynko mam agapanty ale mają dopiero dwa lata, zaczynają wypuszczać liście to się okaże czy mogę uszczknąć jakąś sadzonkę, jak wiesz nie zimują w gruncie,mam je w donicach i na razie nie mogę ich przesadzać ponieważ robi się to bardzo rzadko, im ciaśniej mają korzenie tym lepiej kwitnie...może uda mi się Ciebie uszczęśliwić
Magnolia

« poprzednie 1 ... 3 4 5 6 następne »

Tylko zalogowane osoby mogą zamieszczać nowe posty.

STRONA GŁÓWNA    |    GALERIE    |    OGRODNICY    |    FORUM    |    KATALOG ROŚLIN    |    PIELĘGNACJA OGRODU    |    KONTAKT