anoil20 Postów: 2 |
19.04.2010 16:04
Witam,
Osobom posiadającym ogrodowe nadwyżki w postaci cebulek takich kwiatów jak : przebiśniegów, szafirków, krokusów, tulipanów, rannika, hiacyntów, cebulic, czosnku ozdobnego, narcyzów, szachownic, śnieżycy, frezji, lilii, piwonii, irysów, będę bardzo wdzięczna za podarowanie(pokryję koszty przesyłki)
Jak na razie nie mogę nic zaofiarować w zamian, ponieważ przygodę z kwiatami dopiero powolutku rozpoczynam.
mój e-mail: ilonapaster@onet.eu
Pozdrawiam serdecznie,
Ilona
|
|
 jagoda.z.g Postów: 490 |
20.04.2010 05:20
Ilono,ja na pewno Cie poratuję krokusami,hiacyntami,liliami i tulipanami.Nie będzie to może od razu,ba jak wiadomo np. tulipany będzie można wykopać po przekwitnięciu,ale tak dopasuję wszystko,żebyś dostała te rośliny o których piszę...
|
|
 anoil20 Postów: 2 |
20.04.2010 08:35
Bardzo serdecznie dziękuję
|
|
 aga28150 Postów: 10 |
30.10.2010 19:26
Witam serdecznie posiadam niedurzy ogrodek i mam jeszcze niewiele roslinek ,wiec bylabym bardzo wdzieczna o jakiekolwiek nadwyzki roslinek a w niedalekiej przyszlosci moze i ja bede mogla z kims podzielic sie.
|
|
 monika110181 Postów: 105 |
17.03.2011 09:26
WITAM.POSZUKUJĘ PRZEDE WSZYSTKIM LILII I INNYCH KOLOROWYCH KWIATÓW WIELOLETNICH DO MOJEGO OGRODU DZIAŁKOWEGO.U PANA TADZIA565 JAK ZOBACZYŁAM OGRÓD TO OSZALAŁAM NA PUNKCIE HORTENSJI.SĄ PIĘKNE.POZDRAWIAM PANA TADZIA565. MÓJ MAIL
monika110181@wp.pl
|
|
 kasiula Postów: 10 |
9.07.2011 09:51
witam, w dniu wczorajszy wraz z mężem zrobiliśmy sobie prezent z okazji piątej rocznicy ślubu a mianowicie kupiliśmy 60ar ziemi jak wiecie jest to niemały kawałek ziemi i dlatego bardzo was prosimy o jakie kolwiek roślinki z waszych nadwyżek będziemy bardzo wdzięczni nasz email: kasia.gorska@vp.pl
pozdrawiamy serdecznie
|
|
 kasiula Postów: 10 |
9.07.2011 09:54
jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam sadzonki papirusa
|
|
 krystynakubska Postów: 88 |
11.10.2011 17:37
witam was serdecznie zwracam sie do was z ogromną prośba czy ktos z was Moi Mili ogrodnicy ma w nadmiarze kwiaty lili
bardzo prosze o infomacje bardzo chętnie kupię i pokryję koszty przesyłki jeszcze w tym roku chciałabym ich wsadzic do mojej skromnej działeczki
Pozdrawiam serdecznie
|
|
 krystynakubska Postów: 88 |
11.10.2011 17:38
witam was serdecznie zwracam sie do was z ogromną prośba czy ktos z was Moi Mili ogrodnicy ma w nadmiarze kwiaty lili
bardzo prosze o infomacje bardzo chętnie kupię i pokryję koszty przesyłki jeszcze w tym roku chciałabym ich wsadzic do mojej skromnej działeczki
Pozdrawiam serdecznie
|
|