|
|
|
|
Forum
 irlandia2 Postów: 20 |
19.02.2012 22:50
Mam chńską różę,która zaczyna kwitnąć pod koniec września i ciągnie kwitnienie aż do grudnia...ale za to całe lato stoi na tarasie bez kwiatu...szkoda bo w pażdzierniku trzeba ją wnosić już do ciepłego pomieszczenia ak samo jest i ketmią syryjską zaczyna kwitnącpod koniec września a za tydzień łapie ją pierwszy przymrozek i koniec po kwitnieniuchociaż ma wiele pączków, to samo dzieje się z barbulą też za póżno kwitniei zawsze scina ją nocny przymrozekipo kwitnieniu a hoja w pokoju ma 7 lat wisi przy słonecznym oknie za firanką iiii nie chce wogóle kwitnąć proszę co mam robic,aha różę chńską w lutym zawsze obcinam radykalnie stożki wzrostu bypowypuszczała nowe pędy bo kwitnie na tgorocznych pędachtrochę również redukuję brzydkie liscie...zimuje w widnej chłodniejszej piwnicy ale już przytachałam do domu i co teraz z nią zrobic..
|
|
 mi mo za Postów: 90 |
20.02.2012 18:58
co do hoi to moje lubi okno wschodnie oraz zachodnie i raz na tydzień spryskuję ją odżywką do storczyków+ skórka od banana do czyszczenia liści i działa, efekty zamieściłam w galerii
|
|
 irlandia2 Postów: 20 |
13.03.2012 13:01
no nie możliwe.....idę po banany........
|
|
 Doriss Postów: 42 |
13.03.2012 19:16
Rady odnośnie hoi,na pewno zastosuję ..banany w lodówce..
|
|
Tylko zalogowane osoby mogą zamieszczać nowe posty.
|